На війні Україна втратила талановитого поета Максима Кривцова

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Через повномасштабне російське вторгнення Україні доводиться прощатися зі сміливими та мужніми воїнами. Тепер же стало відомо про загибель популярного молодого поета та військовослужбовця Максима Кривцова. Більше деталей ми зібрали на HOCHU.ua!

7 січня 2024 року на війні загинув поет і військовослужбовець Максим Кривцов. Новиною про це поділилися мама хлопця та його близькі друзі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У своєму дописі на Facebook пані Надія не стала розголошувати деталі того, що саме відбулося. Проте жінка зазначила, що важко переживає трагічну новину, адже війна забрала життя її любого сина.

Темрява... нема світла.... немає дня...

– коротко написала мама поета.

Про загибель Максима Кривцова також повідомив, поет і військовий Артур Дронь. У своєму дописі на Facebook він процитував вірш Максима вшанувавши пам'ять товариша, що загинув.

На війні Україна втратила талановитого поета Максима Кривцова - фото №1

Зазначимо, що Максим Кривцов був учасником Революції гідності у 2013–2014 роках, а до лав ЗСУ долучився добровольцем ще у 2014 році. Після того він працював у Центрі реабілітації та реадаптації учасників АТО та ООС і Veteran Hub, а коли почалося повномасштабне російське вторгнення – повернувся на фронт. Навіть на передовій поет продовжував творити та писати вірші, а у 2023 році видав збірку "Вірші з бійниці". Її, варто зазначити, визнали однією з найкращих книжок української поезії у 2023 році за версію українського ПЕН.

Вірші Максима Кривцова з його соцмереж

На війні Україна втратила талановитого поета Максима Кривцова - фото №2
На війні Україна втратила талановитого поета Максима Кривцова - фото №3
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що на 85-му році життя відійшла в інший світ заслужена артистка України Вікторія Тимошенко. Її життя забрала російська агресія , адже жінка отримала важкі травми, внаслідок чого зупинилося її серце.