Розчулила Мережу до сліз: ведуча Євробачення-2023 з'явилась на премії SAG Awards з сумкою, яку створила її 9-річна донька (ВІДЕО)

Знаменитості

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Getty Images

Це, безумовно, наймиліший момент на церемонії SAG Awards 2024

Відома англійська акторка та співачка Ханна Веддінгем, яка у 2023 році була ведучою спільного українсько-британського Євробачення, з'явилася на червоній доріжці церемонії нагородження премії Гільдії кіноакторів США із незвичайним аксесуаром — сумочкою, яку зробила її донька. Кітті. Відео, на якому 49-річна зірка розповідає про цей унікальний картонний виріб від маленької дизайнерки, розчулило Мережу до сліз.

Ці кадри розповсюджуються, зокрема, в Х (колишній соцмережі Twitter). Там відео з Веддінгем переглянули понад 5,5 млн інтернет-користувачів за добу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На премію SAG Awards 2024 Веддінгем завітала як номінантка в категорії "Найкраща жіноча роль у комедійному серіалі" за гру в популярному серіалі "Тед Лассо". З цієї нагоди вона обрала червону мерехтливу сукню з відкритими плечима. Доповненням до образу стали срібний перстень і браслет. Проте, незаперечною зіркою цього гламурного наряду була картонна сумочка від маленької Кітті.

На аксесуарі можна побачити малюнки та слово "epic" (епічний), написане впоперек. Клатч має прямокутну форму з отвором зверху та білою паперовою ручкою.

Моя дочка хотіла зробити свій внесок, тому вона зробила мені сумку. Вона сказала мені: "Знаєш, мамо, тобі не потрібно... тобі не потрібно її брати". А я відповіла: "Ні, вона піде зі мною на червону доріжку". Уявіть, мій стиліст такий: "Чекай, що?"... Мені подобається, як дочка сказала: "Мамо, ця сумка пасує до всього і ні до чого,
— розповіла Ханна.
Getty Images

Нагадаємо, Ханна Веддінгем була ведучою Євробачення-2023, яке проходило у Ліверпулі від імені України. Компанію акторці на сцені складала, зокрема, відома українська співачка Юлія Саніна.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть найкращі чоловічі образи з червоної доріжки SAG Awards 2024. Ми зібрали стильні вбрання знаменитих красенів, в яких вони позували фотографам.