Емілія Кларк вразила вишуканим образом під час вручення їй ордена принцом Вільямом (ФОТО, ВІДЕО)

Новини моди
2 403
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Акторка Емілія Кларк
Фото: Getty Images

Емілія Кларк та її мама отримали орден з рук принца Уельського

Британська акторка отримала почесний орден. Їй її вручив принц Вільям. За що нагородили Емілі Кларк та який елегантний образ вона обрала для цієї події - розповідаємо у цій статті.

Зірка серіалу “Гра престолів” Емілія Кларк та її мама Дженніфер Кларк стали кавалерами Ордену Британської імперії. Вручення відбулося під час церемонії вступу принца Вільяма на посаду у Віндзорському замку.

Орден з рук принца Уельського акторка отримала як співзасновниця організації SameYou, що допомагає відновлюватися людям, які отримали черепно-мозкову травму.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Для цієї події Емілія обрала вишуканий кремовий костюм, що складався з короткого жакета та спідниці міді. Доповнювали образ акторки чорні туфлі зі стразами та сережки з коштовним камінням. Своє волосся вона зібрала в низький пучок та прикрасила зачіску чорним бантом.

Акторка Емілія Кларк
Фото: Getty Images

Мама акторки також приїхала на церемонію у світлому аутфіті. Він складався з трикотажної кофтинки, штанів та пальто. Загалом образи мами та доньки мали дуже гармонійний вигляд.

Акторка Емілія Кларк та її мама Дженніфер Кларк
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що Гайді Клум похизувалася стрункими ногами в мінісукні. Який вигляд мала в ній 50-річна супермодель - дивіться тут .