"Найсуттєвіше — немає доньки": Костянтин Грубич розсекретив, чим завершилося розслідування щодо загибелі його доньки у ДТП

Знаменитості
2 496

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Фото: facebook.com/nejnich

Відомий телеведучий відверто розповів, як переживав гірку втрату найріднішої людини

Телеведучий Костянтин Грубич поділився своїми переживаннями після втрати доньки Олі , яка загинула в липні 2014 року внаслідок ДТП. Що довелося пережити родині знаменитості, та чи завершилося розслідування щодо смерті 17-річної Олі — дізнавайтеся нижче!

Ведучий каналу "1+1 Україна" пригадав той трагічний день, коли 17-річна Оля, повертаючись додому, потрапила під колеса автівки на пішохідному переході. Дівчина пробула в комі близько трьох тижнів, але, на жаль, врятувати її не вдалося. А невідомого, який здійснив наїзд на доньку Костянтина Грубича, затримати не вдалося, оскільки він відразу зник з місця події.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

В інтерв'ю YouTube-проєкту ТСН "Наодинці" Костянтин зізнався, що після втрати доньки він був повністю спустошений. Ба більше, телеведучий відчував провину, що не зміг повпливати на трагічний перебіг подій.

Це моя помилка і, можливо, провина, що я не пішов зустріти. Але вона категорично сказала, що не треба її зустрічати. Бо вона була дуже самостійна. Тут же я це побачив. Коли наступного ранку лікар почав щось говорити, я ледь не втратив свідомість. А мені в цей день треба йти на знімання. Ці декілька тижнів були немов американські гірки. То є надія, то немає. Ти тут усміхаєшся, а тут Оля в комі. Перші місяці й роки були ніби в мареві якомусь,
— розповів Костянтин.

Костянтин також зізнався, що припинив слідкувати за розглядом справи в суді, бо зневірився у системі. У розмові з журналістами телеведучий висловив усю глибину свого болю та розчарування від втрати доньки й безрезультатності розслідування.

З одного боку я маю підняти документи і поцікавитися, який стан справи. Я цього не роблю. Не хочу офіційного розчарування. Якщо вона закрита, то взагалі капець, а якщо відкрита, то все рівно, що закрита. Якби був певний результат, мені б це вже повідомили. Результату немає. Шукати винного і покласти рештки ресурсу на це – не бачу в цьому конструктиву. Дружині було б краще знати хто. Якби я до цього дійшов, значить, я цю людину вб'ю або щось зроблю. А воно мені треба? Найсуттєвіше – немає доньки,
— додав відомий телеведучий.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, не так давно стало відомо, що на фронті загинула відома українська журналістка Алла Пушкарчук. Театрознавиця та мінометниця потрапила під фатальний обстріл , який забрав її життя.