"Стався фатальний обстріл": на фронті загинула відома українська журналістка Алла Пушкарчук

Новини шоубізнесу
1 033
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Алла Пушкарчук
Фото: Інститут Масової Інформації (ІМІ) / Facebook

Про загибель своєї колеги повідомив журналіст Дмитро Крапивенко

Днями український інформаційний простір сколихнула новина про чергову втрату на фронті. В інший світ відійшла відома українська журналістка, театрознавиця та мінометниця Алла Пушкарчук.

Про загибель захисниці з позивним Рута повідомив відомий журналіст Дмитро Крапивенко. Про це він написав у себе у Facebook.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відомо, що захисниця закінчила Інститут журналістики Київського національного університету культури та мистецтв за спеціальністю "видавнича справа та редагування". Окрім того, Алла пізніше отримала освіту за спеціальністю "театрознавство".

Останній раз ми говорили з нею вже в цьому році. Домовилися написати один одному, "коли будуть якісь хороші новини". Їх не сталося. Стався фатальний обстріл, який забрав життя Рути. Алла була з того покоління, що дорослішало на війні і жадібно будувало плани на майбутнє. Вона колекціонувала народні прискраси, живо цікавилася культурним життям, постила фото котиків, які з нею були повсюди. Ніхто не замінить Аллу. Ні в мирному житті, ні у воєнному. Це невідновлювана втрата у повному сенсі. Вона не терпіла зухвальства і зайвого пафосу, Вона навіть знесла свій Facebook, щоб не ув'язати у срачах.
- написав Крапивенко
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як на фронті загинув український актор Андрій Доманський. Відомо, що ще на початку широкомасштабного вторгнення чоловік пішов добровольцем у лави української армії.