"Циганський король" Ф'юрі не визнав свою поразку над Усиком та вимагає реванш: "У його країні триває війна"

Знаменитості

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Фото: Getty Images

Британець заявив, ніби судді симпатизували його опоненту під час поєдинку

Британський боксер Тайсон Ф'юрі висловив свою незгоду з результатом поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі, в якому переміг Олександр Усик. Ф'юрі заявив, що виграв більше раундів, ніж це визнали судді.

Як повідомляє видання The Telegraph, "Циганський король" стверджує, що рішення рефері було упередженим на користь Усика через ситуацію в Україні, де триває війна. За словами Ф'юрі, судді симпатизували українцю, що вплинуло на їхній вердикт.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також боксер нагадав про пункт у контракті, який передбачає реванш. Тайсон Ф'юрі повідомив, що повторний бій з Олександром Усиком планують провести в жовтні цього року.

вважаю, що я виграв цей бій, Усик виграв кілька раундів, але я виграв більше. У його країні триває війна, і вони вирішили піти цим шляхом. Є умова про реванш, і ми повернемося в жовтні... Як я вже сказав, я вірю, що виграв бій. Ми повернемося до наших сімей, а потім повернемося в жовтні на ринг,
— коментує The Telegraph.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, у День вишиванки Олександр Усик вразив міжнародну аудиторію ефектним білим костюмом з кримськотатарською вишивкою. Непереможений український боксер-професіонал не проігнорував традиційне українське свято навіть будучи далеко від дому.