Легенда українського боксу Олександр Усик вчетверте став батьком: хто народився у зіркового подружжя

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Чемпіон світу з боксу Олександр Усик, який написав пісню для молодого артиста , знову став татом! У відомого українського спортсмена народилася донечка – що про це відомо дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

Чемпіон WBA, WBO, IBO та IBF у суперважкій вазі вчетверте став татом. Дружина легендарного боксера Катерина Усик народила дівчинку. Проте цікаво, що самі знаменитості поки не розголошують і не коментують радісну новину.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Натомість замість них це зробив відомий український ведучий Слава Дьомін. У новому відео він розповів, що дівчинка, вагою майже 5 кг і зростом 58 см, з’явилася на світ в одному з київських пологових будинків. Подружжя назвало доньку Марією.

Відомо, що Олександр Усик та Катерина виховують двох синів – Кирила та Михайла, а також доньку Єлизавету. Водночас Слава підкреслив, що сини Олександра наразі живуть разом зі своєю бабусею за кордоном, а дочка боксера залишається з мамою в Києві.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Олександр Усик креативно відреагував на скандальні висловлювання Ірини Фаріон. Боксер  склав вірш про мовознавицю  та ексдепутатку, у якому він висміяв її звинувачення.