Попри напружену роботу: Кирило Буданов показав, чим займається в вільний час (ФОТО)

Знаменитості

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Кирило Буданов показав свій відпочинок. Фото: Кирило Буданов / Kyrylo Budanov / Facebook

Начальник ГУР не втрачає нагоди зайнятись саморозвитком

Кирило Буданов, який на початку цього року отримав звання Героя України, вирішив показати, чим займається, коли має вільну хвилинку. Фото дивіться в нашому матеріалі!

Начальник ГУР Міністерства оборони України Кирило Буданов 3 червня опублікував у Facebook фотографії зі свого кабінету, де він показав книжки, які збирається прочитати. Буданов пожалівся, що через виконання військових завдань не зміг особисто відвідати фестиваль "Книжковий арсенал".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Та, на щастя, Кирило отримав подарунок — кілька чудових книжок з фестивалю. Деякі з них — навіть з підписами від авторів.

Кирило Буданов показав, які книги читає. Фото: Кирило Буданов / Kyrylo Budanov / Facebook
Кирило Буданов показав свою колекцію книг. Фото: Кирило Буданов / Kyrylo Budanov / Facebook
Кирило Буданов показав, що читає. Фото: Кирило Буданов / Kyrylo Budanov / Facebook
Дякую всім українським літераторам за творчість, мудрість і за натхнення, яке допомагає нашій боротьбі. Сучасна українська книга є символом модерної української нації. Українці вкотре демонструють, що нація, яка любить та читає книги, завжди перемагатиме ворога, який зомбований путінським телевізором,
— додав начальник ГУР.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що з 30 травня по 2 червня в києві проходив фестиваль "Книжковий арсенал". Подія була доволі масштабною. Крім презентацій книг, там також були різноманітні вистави й навіть концерти.