Генерал Валерій Залужний та очільник ГУР Кирило Буданов отримали звання Героя України

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

За особисту мужність і героїзм голова Головного управління розвідки Кирило Буданов отримав звання Героя України. Окрім того, президент України присвоїв нагороду колишньому головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному. Що про це відомо – розповідаємо на ХОЧУ.ua!

У четвер, 8 лютого, президент України Володимир Зеленський відправив у відставку головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Але, як повідомляється з відкритих джерел, головнокомандувач ЗСУ пішов з посади з новим званням. Так, в офіційному указі йдеться, що президент надав Валерію Залужному звання Герой України з врученням ордена "Золота Зірка". Таку нагороду він отримав за "визначні особисті заслуги у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України", а також "самовіддане служіння Українському народові".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варто зазначити, що того ж самого дня звання Герой України отримав і голова ГУР Кирило Буданов. Генерал-лейтенанту також вручили орден "Золота Зірка" за "особисту мужність і героїзм".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше кума Зеленського Олена Кравець відверто зізналася, що стало на заваді їх спілкуванню . Телеведуча розповіла, як зараз ставиться до президента.