Так і не наважилися на шлюб: українські зірки 40+, які жодного разу не були одружені

Знаменитості
1 337

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Ектор Хіменес-Браво, Руслан Сенічкін. Фото: facebook.com/HectorJimenezBravo; facebook.com/1plus1.Rus.Senichkin

Ці чоловіки досягли великих висот у карʼєрі, проте побудувати міцні й довготривалі стосунки так і не змогли

В українському шоубізнесі є чимало чоловіків, які навіть перетнувши рубіж 40 років залишаються неодруженими. Вони побудували приголомшливу карʼєру та напевно мають чимало прихильниць, проте побудувати міцний шлюб їм так і не вдалося. Серед них є відомі обличчя, які жодного разу не були у шлюбі, і ось троє з них!

Андрій Данилко

Андрій Данилко. Фото: facebook.com/VerkaSerduchka.Official

Андрій Данилко, більш відомий як Вєрка Сердючка, ніколи не був одружений. У свої 50 років він так і не завів дітей, а нещодавно зізнався, що вже звик до життя неодруженого. Та й неодноразово він жартував, ніби його серце належить сцені.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варто зазначити, що шанувальники довго вважали, ніби у нього роман з Іриною Білоконь, яка грає "маму" Вєрки Сердючки. Проте ця інформація виявилася хибною — Ірина заміжня, хоч і не сильно любить афішувати деталі особистого життя.

Ектор Хіменес-Браво

Ектор Хіменес-Браво. Фото: facebook.com/HectorJimenezBravo

Незмінний ведучий "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво неохоче говорить про своє особисте життя. Кухар стверджує, що зайва увага може зашкодити його стосункам. Колись він зустрічався з актрисою Анною Тягун, але їхні стосунки закінчилися. Нині, у свої 51 рік, Ектор все ще не був у шлюбі.

Однак відомо, що зараз кулінар зустрічається з молодшою дівчину. Однак хто вона, і чи готова пара укласти офіційний шлюб — достеменно невідомо.

Руслан Сенічкін

Руслан Сенічкін. Фото: facebook.com/1plus1.Rus.Senichkin

Ведучий каналу "1+1" Руслан Сенічкін також не поспішає ділитися подробицями свого особистого життя. 44-річний телеведучий вміло приховує свій сімейний статус, чим викликає ще більший інтерес у шанувальників. Попри свій вік, як відомо, Руслан досі не одружувався.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Ектор Хіменес-Браво та відома ведуча натякнули, що скоро стануть батьками. Раніше, до слова, зіркам українського телебачення не раз приписували роман😏.