Мережу розриває архівне інтерв'ю Андрія Данилка 1996 року. Ось які телешоу були на початку Незалежності України! (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
743
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Андрій Данилко
Фото: instagram.com/v_serduchka/

Зараз Андрій Данилко соромиться некоректно висловитися українською мовою, проте раніше артист впевнено дава інтерв'ю, говорячи державною

Несподівано користувачі Мережі “відкопали” архівне інтерв’ю Андрія Данилка, який тоді тільки починав свою кар’єру. Як виглядав артист, якому помстилася росія , у 1996 році та чим він підкорив публіку — подробиці дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

В популярній соціальній мережі ТікТок у рекомендаціях багатьох українців почав з’являтися архівний запис телеефіру, гостем якого був Андрій Данилко. Відомо, що це був проєкт каналу УТ-1, який знімали ще у 1996 році. А на даний момент вирізка з того шоу настільки завірусилася в Мережі, що вже встигла набрати понад 370 тисяч переглядів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На момент запису інтерв’ю Андрія Данилка вже знали в Україні за роллю Вєрки Сердючки. Тому у студію прийшли фанати, які могли задати артистові питання, які їх цікавили.

Як зазначили користувачі ТікТоку, згадуючи ті часи можна сказати, що Андрій Данилко зовсім не змінився. Адже популярність не зробила його менш скромним, ніж він був на початку кар’єри. А багато хто й зовсім був здивований, як гарно і впевнено артист розмовляє українською, хоча зараз він відкрито каже, що соромиться некоректно говорити державною.

  • Зверніть увагу на те, як всі грамотно спілкуються українською, в тому числі Данилко…

  • 1996 рік, всі говорять українською” Я в шоці! Це фантастика!

  • А зараз Данилко соромиться говорити українською…

  • 96 рік, початок Незалежності України, всі розмовляють на мові! А що сталося далі? Чого перейшли на язик?

— пишуть у коментарях.

Андрій Данилко інтерв’ю 1996 року
Фото: tiktok.com/@ukraine_history_
Андрій Данилко інтерв’ю 1996 року
Фото: tiktok.com/@ukraine_history_
Андрій Данилко інтерв’ю 1996 року
Фото: tiktok.com/@ukraine_history_
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Андрій Данилко поділився особистими архівами. Артист показав, як виглядав у дитинстві .