Наомі Кемпбелл зізналася, як насправді їй вдалося стати мамою у 51 рік

Знаменитості
2 944

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Наомі Кемпбелл. Фото: instagram.com/naomi

Супермодель вперше зізналася, чи справді зверталася про допомогу до сурогатних матерів

У травні 2021 року Наомі Кемпбелл, яка натякнула на заручини, вперше стала мамою, коли на світ з'явилася її донька, а через два роки модель порадувала шанувальників новиною про народження сина. Як у віці 51 року супермоделі вдалося вперше стати мамою — дізнавайтеся на Хочу!

Супермодель, якій зараз 54 роки, нарешті вирішила поділитися деталями народження своїх дітей. Раніше лише ширилися чутки, що зірка скористалася послугами сурогатних матерів, і тепер вона підтвердила такі обговорення. Імена її малюків, народжених у 2021 і 2023 роках, поки залишаються невідомими, як і особистість батька.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

В інтерв'ю для Daily Mail, Наомі зізналася, що обидві її дитини були народжені за допомогою сурогатного материнства. Вона також поділилася, що не шукала батька для своїх дітей і пишається своїм статусом матері-одиначки. Її донька народилася у травні 2021 року, а у червні 2023 року модель повідомила про народження сина.

Мої діти для мене все. Так, я зверталася до сурогатної матері. Я хочу кращого світу для моїх дітей. Вони на 110 відсотків мій пріоритет. Спостерігаю, як багато молодих дівчат кажуть, що це занадто дорого мати дітей і, мовляв, вони не хочуть їх. Тим часом я зажди кажу: "Ти передумаєш. Ти захочеш бути мамою". Воно того варте. Це так дивовижно!
— поділилася Наомі Кемпбелл.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Наомі Кемпбелл у прозорому вбранні стала зіркою модного показу. Супермодель запросили на показ Dolce & Gabbana весна-літо 2024.