Вже треті заручини! 57-річна Наомі Кемпбелл вперше виходить заміж (ФОТО)

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

57-річна британська модель Наомі Кемпбелл, яка продовжує підкорювати модні покази , готується вперше вийти заміж. Знаменитість засвітила розкішну каблучку на безіменному пальці та спровокувала чутки про свої заручини. Що про це відомо розповідаємо на HOCHU.ua!

Особисте життя Наомі Кемпбелл досить бурхливе, адже модель ніколи не була обділена чоловічою увагою. до неї залицялися популярні актори, музиканти та бізнесмени. Ба більше, зірка була двічі заручена, проте до своїх 57 років вона так жодного разу і не пішла під вінець.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Але, судячи з новин, найближчим часом все може змінитися. Адже нещодавно "Чорна пантера" з'явилася на публіці з розкішною коштовністю. Так, на Гран-прі "Формули-1" фотографи помітили, що безіменний палець моделі прикрашала діамантова каблучка з величезним каменем.

Цікаво, що широкому загалу невідоме ім'я обранця Наомі. Останнім часом вона ретельно приховує особисте життя, тому ЗМІ губляться в здогадках, за кого вийде заміж всесвітньо відома британська модель.

Вже треті заручини! 57-річна Наомі Кемпбелл вперше виходить заміж (ФОТО) - фото №1
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що  Наомі Кемпбелл вперше показала  свою 2-річну доньку. До речі, супермодель так і не розповіла, коли і як саме народилася дівчинка.

Фото: Getty Images