Архівні кадри з весілля: донька "мами" Вєрки Сердючки вперше показала свого чоловіка (ФОТО)

Знаменитості
1 803

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Донька Інни Білоконь з чоловіком. Фото: instagram.com/belokoninnaviktorovna

То ось як виглядає коханий Яни, якого вона тривалий час приховувала у соцмережах

Інна Білоконь, широко відома як Вєрка Сердючка, пів року тому видала заміж свою єдину доньку. Церемонія була пишною, але Яна довгий час уникала розкриття особистості свого чоловіка. Проте днями дівчина, яка нещодавно стала мамою, нарешті показала широкій аудиторії свого чоловіка-красеня.

В Instagram, Яна часто ділилася фотографіями з весілля, але на них коханий дівчини залишався загадкою, адже на всіх знімках його було видно лише зі спини. Нарешті, цей момент настав — Яна вирішила показати свого чоловіка у всій красі, опублікувавши фотографію, на якій вони разом позують перед камерою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На знімку щаслива пара крокує серед гостей, які обсипають їх конфетті. Кадр був зроблений під час їх казкового весілля, а сама Яна залишила його без коментарів. Втім в описі вона лише додала символ нескінченності, що уособлює їхнє вічне кохання.

Донька Інни Білоконь вийшла заміж. Фото: instagram.com/makohonyana_
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше мама Вєрки Сердючки показала "ту саму" акулу, яка з'їла росіянина у Єгипті. Українська акторка Інна Білоконь, розсмішила своїх підписників в соцмережі.