Олександр Волошин оголосив про переїзд за кордон у розпал війни: "Моє життя кардинально змінюється"

Знаменитості
1 393

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Олександр Волошин. Фото: instagram.com/voloshyn_xx

Цікаво, що блогер не розкриває справжні причини свого переїзду

Український блогер Олександр Волошин, який хотів стати новим “Холостяком” , оголосив про своє рішення переїхати за кордон у розпал війни. Блогер розповів про свої плани оселитися за межами України. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Колишній чоловік співачки Анни Трінчер, Олександр Волошин, поділився новинами про значні зміни, які чекають на нього найближчим часом. У своєму Instagram він повідомив, що вирушає до Варшави. Переїзд планується вже наступного тижня, і Олександр впевнений, що цей крок до позитивних змін.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Олександр зазначив, що хоча він і не розкриває справжніх причин свого рішення, обіцяє багато цікавого для своїх шанувальників. Варто зауважити, що нещодавно блогер вже відвідував Польщу, і ця поїздка не обійшлася без пригод: Адже тоді трапився інцидент з польськими поліціянтами, які виписали йому чималий штраф .

Ну що, моє життя кардинально змінюється. Закінчується історія, якій я присвятив сім років. Одночасно і весело, і сумно це усвідомлювати. Але нові етапи в житті — це завжди цікаво. Ці зміни позитивні для мене. Через тиждень я переїжджаю до Варшави. Як би я цього не хотів, але так склалися обставини,
— повідомив Олександр Волошин.
Олександр Волошин. Фото: instagram.com/voloshyn_xx
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше

Волошин розповів, як Трінчер підписана в його телефоні . Блогер зізнався, що перейменував екскохану ще до розлучення.