Олександр Волошин зізнався, що після розлучення сталося з автівкою, яку він подарував Анні Трінчер

Знаменитості
3 855
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Анна Трінчер та Олександр Волошин
Фото: instagram.com/annatrincher_official

Стало відомо, кому належить новенький Porsche Macan, на який свого часу блогер витратив щонайменше 70 тисяч доларів

Колишній чоловік Анни Трінчер, який поголив волосся заради донатів на ЗСУ, зізнався, що сталося з автівкою, яку він подарував коханій ще у шлюбі. Чи залишив Олександр Волошин машину при розлученні — дізнавайтеся на Хочу!

Анна Трінчер та Олександр Волошин не довго були у шлюбі, проте за цей час блогер встиг порадувати кохану не одним коштовним подарунком. Не виключенням була й елітна автівка за 70 тисяч доларів. Тому не дивно, що у підписників експодружжя виникало питання, чи не захотів Волошин забрати новенький Porsche Macan під час їх розлучення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Проте сам блогер зазначив, що не став це робити, адже автівка повністю належить Анні Трінчер. Олександр стверджує, що відразу оформив на тоді ще дружину усі документи і навіть не думав про те, аби претендувати на машину, оскільки це був подарунок від щирого серця.

Так це її машина, що там вирішувати? Тільки-но купив — я одразу на неї все оформив,
— відповів Олекесандр Волошин.
Олекесандр Волошин
Фото: instagram.com/voloshyn_xx

Нагадаємо, що Олександр Волошин і Анна Трінчер оголосили про своє розлучення ще торік, після тривалого періоду спільного життя. Судячи зі слів знаменитостей, вони вирішили всі непорозуміння, що виникли після їх розставання, а сама артистка зізнавалася, що витратила для цього чимало коштів на психотерапевтів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Олександр Волошин привселюдно образив свою ексдружину . Однак і Анна Трінчер не стала це замовчувати, тому їдко відповіла йому.