Даша Квіткова побувала на матчі збірної України на Євро-2024, де здійснила мрію красуні-мами (ФОТО)

Знаменитості
1 293

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Даша Квіткова на Євро-2024. Фото: instagram.com/kvittkova

Відома блогерка показала, як виглядають її мама та молодша сестра, фото яких рідко можна побачити у соцмережах

Тільки нещодавно Даша Квіткова говорила про власну симпатію до Михайла Мудрика , як днями вона побувала на одному з матчів, де відомий футболіст грав у складі збірної України. Ба більше, блогерка не просто цікаво провела час за переглядом гри, а ще й здійснила заповітну мрію своєї мами.

Нещодавно Квіткова відвідала Німеччину разом із сином Левом. Блогерка опублікувала серію світлин із Дюссельдорфу, де з початку широкомасштабно війни живуть її мама та молодша сестра. А під час цієї поїздки Даша не лише побувала у рідних, але й зробила особливий сюрприз для них — придбала квитки на матч Євро-2024.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Блогерка розповіла, що її мама давно мріяла відвідати гру збірної України. І саме цього року матч в рамках Євро-2024 проходив у Дюссельдорфі. Тому Даша придбала квитки та відвела рідних на стадіон, де збірна України грала проти команди зі Словаччини та здобула перемогу з рахунком 2:1.

Декілька місяців тому мама сказала, що у неї є мрія, і вона дуже хоче потрапити на матч нашої Збірної України. Мам, хочу, щоб ти завжди була щаслива, а я буду допомагати здійснювати твої мрії. Мама живе в Дюссельдорфі, тому я не могла пропустити цю можливість і сьогодні здійснюється мрія моєї мами та сестри,
— розповіла Даша Квіткова.
Даша Квіткова з сестрою та мамою. Фото: instagram.com/kvittkova
Даша Квіткова з сестрою. Фото: instagram.com/kvittkova
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Даша Квіткова заговорила про повернення на шоу "Холостяк". Блогерка зізналася, чи готова була б повторити досвід участі у романтичному проєкті.