Даша Квіткова заговорила про повернення на шоу "Холостяк". Невже блогерка знову шукатиме кохання на телепроекті?

Новини шоубізнесу
1 140
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Даша Квіткова
Фото: instagram.com/kvittkova

Переможниця 9 сезону романтичного шоу зізналася, чи наважиться пережити такий досвід ще раз

Після анонсу нового сезону “Холостяка”, ажіотаж довкола популярного проєкту став буквально шаленим. Адже заради знайомства з ветераном війни Олександром Тереном, дівчата “поклали” сайт СТБ . А на тлі цього переможниця 9 сезону шоу "Холостяк" Даша Квіткова заговорила і про своє повернення на шоу. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

Варто відразу зазначити, що власний досвід участі у романтичному проєкті Даша Квіткова згадує із сумом, адже тоді їй довелося пережити чимало емоційних моментів. Тому блогерка впевнена, що не погодилась би ще раз взяти участь у зйомках “Холостяка”. Про це вона розповіла в інтервʼю “Нашому радіо”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

І все ж, Квіткова підкреслила, що разом з тим проєкт подарував їй кохання, адже після завершення зйомок вони з Нікітою Добриніним залишилися разом та зіграли весілля. І хоча донині пара вже не разом, у знаменитостей залишився спільний син Лев, за що Даша безмежно вдячна долі.

На проект "Холостяк" я б більше не пішла, бо це на той момент дуже зламало мене морально. Коли я переглядала минулі сезони, бачила дівчат і просто відчувала їхній біль. Як їм складно, як вони згодом переживають, коли це все показується на екрані. Тому я мабуть такий досвід не повторювала б більше,
— зізналася Даша Квіткова.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Втім, нещодавно Даша Квіткова відверто зізналася, що готова до нових стосунків після розлучення з Нікітою Добриніним. Блогерка розсекретила, чи вільне зараз її серце .