Третя дружина Мурата Налчаджіоглу зізналася, чому вони розійшлися та видалили спільні фото напередодні весілля

Знаменитості

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Мурат Налчаджіоглу та Анастасія Фоксі. Фото: instagram.com/anastasija_foxy2

Блогерка Анастасія Фоксі розповіла, що насправді вона просто дуже імпульсивна, тому часто приймає поспішні рішення

Українська модель Анастасія Фоксі, відома своїм романом з бізнесменом Муратом Налчаджіоглу, колишнім чоловіком співачки Ані Лорак, вперше прокоментувала їхнє розставання . Вона пояснила причини, що призвели до тимчасового розриву.

Нещодавно стало відомо, що пара вирішила розійтися після піврічних стосунків. Дівчина навіть видалила спільні фотографії з соціальних мереж. Проте, вже незабаром стало ясно, що вони знову разом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Фоксі поділилася, що багато хто з її підписників не побачив їхнього возз'єднання і продовжував питати про причини розриву. Модель відповіла, що у їхніх стосунках все добре і вони вийшли на новий рівень. Адже нещодавно стало відомо, що Мурат та Анастасія побралися.

Хто сказав, що ми розійшлися? Наші стосунки перейшли на новий рівень. Просто більше я не хочу ділитися особистим, окрім гарних фото. Фото вирішила залишити. Усе інше — ваша фантазія,
— відповіла Анастасія.
Анастасія Фоксі. Фото: instagram.com/anastasija_foxy2

Блогерка зазначила, що її повідомлення про розставання було результатом надмірної емоційності. Вона додала, що Мурат приймає її з усіма її особливостями, і вони продовжують будувати свої стосунки на довірі та розумінні.

В мені немає межі, немає правил, немає законів, немає кордонів. Що хочу, те й роблю, так би мовити. Коханий приймає мене з усіма моїми примхами. Де є кохання, усе інше не має значення,
— додала дружина Мурата Налчаджіоглу.
Анастасія Фоксі. Фото: instagram.com/anastasija_foxy2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Анастасія Фоксі зізналася, чи утримує її бізнесмен . Бо ж сама Анастасія Фоксі, як відомо, не працює, а гроші лише зрідка отримує за свою модельну діяльність.