Психолог-самозванець Спартак Суббота втік з України: вже відомо, де він намагається отримати статус біженця

Знаменитості

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Спартак Суббота. Фото: instagram.com/spartaksubbota

Про спроби Субботи виїхати за кордон вже почали писати доволі давно, проте вдалося йому зробити це тільки зараз

Медійний псевдопсихотерапевт та прихильник “руського миру” Спартак Суббота таки втік з України. Скандальний блогер виїхав за кордон під час війни, ба більше, вже навіть відомо, де саме він перебуває. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

12 серпня блогер-пліткар Богдан Беспалов у себе в Telegram-каналі повідомив, що Спартак Суббота незаконним чином виїхав з України. Оскільки псевдонауковець є придатним до військової служби, йому довелося заплатити чималий хабар прикордонникам.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

При цьому варто зазначити, що Суббота перетнув кордон за українськими документами, а це значить, що у Європі він буде отримувати пільги саме як українець. Втім сам себе таким він не вважає, оскільки публічно возвеличує все російське та навіть диктатора рф путіна.

Спартак Суббота втік за кордон. Фото: скриншот

Водночас наречена Спартака Субботи хоч і не позначала місце свого перебування у соцмережах, проте з її сторис швидко стало зрозуміло — з коханим-втікачем вона виїхала в Барселону. А тепер цю інформацію підтвердив Telegram-канал “Гувернантка”. Ба більше, як зазначає редактор, зараз Суббота в Іспанії активно займається оформленням документів, аби отримати статус біженця.

Спартак Суббота втік в Іспанію. Фото: скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше на Спартака Субботу було відкрито кримінальне провадження. А все через те, що псевдонауковець брехав усім про свою психологічну освіту.