32-річний Спартак Суббота заручився: ось яку розкішну каблучку отримала значно молодша за нього модель (ФОТО)

Знаменитості
692
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Спартак Суббота
Фото: instagram.com/spartaksubbota

Скандальний психотерапевт несподівано розсекретив, ким є його кохана

Психолог, що не має дипломів , та ведучий популярного подкасту Спартак Суббота готується вдруге одружитися! А після заручин скандальний інфлюенсер розсекретив обличчя своєї коханої, яку раніше приховував від публіки. Що про це відомо — дізнавайтеся на Хочу!

На своїй сторінці в Instagram Спартак Суббота поділився новиною про заручини. Чоловік репостнув до себе у сторіс фото, яке виклала його кохана, похизувавшись розкішною каблучкою Tiffany, ціна на яку стартує від 2 тисяч доларів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, стало відомо, що 32-річний "психотерапевт" планує одружитися з 24-річною моделлю Єлизаветою Комар. При цьому варто зазначити, що ні у профілі Субботи, ні на сторінках його коханої немає спільних фото. Тому скільки часу вони разом — поки невідомо. Проте судячи зі сторіс дівчини, пропозицію руки та серця чоловік зробив їй в Одесі, ну а сама вона прийняла каблучку від всесвітньо відомого ювелірного дому Tiffany & Co.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, в розпал повномасштабної війни в Україні Спартак Суббота неочікувано запустив новий проєкт, проте це обурило чималу кількість його підписників. Адже чоловік вирішив працювати на російському ринку , розширюючи свою аудиторію.