"Ти знаєш, ця країна – тільки про бенефіти": Ольга Харлан зізналася, що отримувала пропозицію змінити українська громадянство на російське

Знаменитості

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: ЕРА

Таку пропозицію Ольга отримала після успіху на Олімпіаді 2012

Найбільш титулована українська спортсменка, фехтувальниця Ольга Харлан, яка показала нове особливе тату, вразила інформацією про те, що свого часу могла стати громадянкою росії. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, у своєму інтерв'ю блогеру Анатолію Анатолічу Харлан зізналася, що отримувала пропозицію від представників країни-агресорки стати громадянкою рф. Це сталося після того, як Ольга показала неймовірні результати на Олімпіаді в Лондоні 2012 року.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Спортсменка розповіла, що їй пропонували гроші, але її позиція була стійкою. Вона не могла піти проти команди, адже хотіла лишатися у себе вдома, в Україні.

А які бенефіти вони пропонували?
- поцікавився у Харлан ведучий.
Ти знаєш, ця країна – тільки про бенефіти [говорити],
- іронічно відповіла Ольга.
Просто великі гроші?
- перепитав Анатоліч.

Ну так, гроші. Я не пам'ятаю, якщо чесно. Пам'ятаю, що я навіть не думала. Сказала: "Ні, я не зможу, по-перше, бути проти своєї команди. У мене не було такого, що це тільки бізнес. Я хочу бути вдома, хочу бути в Україні, представляти нашу країну,

– наголосила Харлан.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Ольга Харлан відверто зізналася, що війна повпливала на її стосунки з коханим-італійцем. Шаблістка не приховує, що трагічні події в Україні вона переживає вкрай болісно.