Обранець Ольги Харлан заговорив українською: італієць "розірвав" Мережу промовою про путіна (ВІДЕО)

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Знаменита на увесь світ фехтувальниця Ольга Харлан довела, що разом із нею коханий італієць Луїджі Самеле поступово вчить українську мову. Відео, на якому фехтувальник показав свою прихильність до нашої країни вже розлетілося Мережею, а от що саме сказав спортсмен – дізнавайтеся нижче.

На своїй сторінці в Instagram Ольга Харлан вирішила поспілкуватися з підписниками та відповісти на їх запитання. Ще з 2019 року спортсменка знаходиться у стосунках з італійським фехтувальником, який тричі ставав призером олімпійських ігор. Тому не дивно, що підписників українки цікавило, чи встиг за ці роки Луїджі вивчити соловʼїну.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Судячи з усього, пара недарма проводить разом так багато часу! Адже відповідаючи підписникам Ольги зміг переконати їх, що знає як мінімум декілька популярних фраз українською мовою. Зокрема усі вони напряму повʼязані з підтримкою нашої країни та засудженням російської диктатури.

Слава Україні! путін — х*йло,

— заявив Луїджі Самеле, після чого засміявся разом зі своєю коханою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, у 2023 році Ольга Харлан стала учасницею великого спортивного скандалу . Українка відмовилася потиснути руку росіянці , після чого отримала чорну картку. Проте в підсумку де-факто відсторонення фехтувальниці так і не відбулося.