Тричі розлучений ексчоловік Ані Лорак повернувся до колишньої? Налчаджіоглу спантеличив кадром з другою дружиною

Знаменитості

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Мурат Налчаджіоглу та Лілія Реус. Фото: instagram.com/__l_i_l_i_a___/

Лілія Реус несподівано засвітилася у компанії колишнього чоловіка

Схоже, Мурат Налчаджіоглу та Лілія Реус знову відновили свої стосунки після розлучення бізнесмена з третьою дружиною. Принаймні таких висновків дійшли підписники чоловіка після його нещодавньої публікації. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Днями Мурат Налчаджіоглу поділився кадрами з барбершопу, коли прийшов оновити зачіску. Та на здивування багатьох, у Stories чоловіка несподівано засвітилася його друга дружина Лілія Реус. Колишня кохана виглядала доволі щасливою та посміхалася на камеру, поки чекала турецького бізнесмена.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Коментувати такі кадри Мурат та Лілія поки не поспішають. Тому в Мережі вже активно обговорюють, що ексзакохані ймовірно вирішили залишити усі непорозуміння в минулому та відновити свої стосунки.

Мурат Налчаджіоглу та Лілія Реус. Фото: instagram.com/muratnalca

Зазначимо, що вперше Мурат Налчаджіоглу був одружений із запроданкою Ані Лорак, проте пара розійшлася — за чутками через зради чоловіка. У 2020 році бізнесмен турецького походження закрутив роман з блогеркою та візажисткою Лілією Реус, а влітку 2023-го пара зіграла весілля у Конча-Заспі. Втім подружнє життя пари виявилося не тривалим, адже вже того ж року вони розлучилися.

Вже у червні 2024-го стало відомо, що Мурат одружився втретє, але й стосунки з моделлю Анастасією Фоксі закінчилися вкрай швидко та доволі скандально. Як зʼясувалося, після їх розставання дівчина зробила аборт попри те, що мріяла стати мамою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Мурат Налчаджіоглу неоднозначно висловлювався про швидке розлучення з Лілією Реус. Відомий турецький бізнесмен заявив, що його колишня кохана взагалі не бажала займатися питанням розірвання шлюбу.