"Я навіть не знав її" Мурат Налчаджіоглу неоднозначно висловився про швидке розлучення з Лілією Реус

Новини шоубізнесу
4 941
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

Мурат Налчаджіоглу та Лілія Реус
Фото: instagram.com/__l_i_l_i_a___/

Відомий турецький бізнесмен заявив, що його колишня кохана взагалі не бажала займатися питанням розірвання шлюбу

Схоже, колишній чоловік Ані Лорак вирішив не акцентувати на своїй публічній сварці з новою коханою, тому вирішив краще прокоментувати новину про своє розлучення. Адже днями Лілія Реус повідомила, що нарешті отримала статус холостячки , а її слова підтвердив і сам Мурат Налчаджіоглу, продемонструвавши документи що підтверджують завершення їх шлюборозлучного процесу. Більше деталей дізнавайтеся на Хочу!

Так, у себе в Insta Stories Мурат Налчаджіоглу показав свідоцтво про розлучення зі своєю другою дружиною, українською візажисткою Лілією Реус. Відомо, що тільки у червні 2023 року пара побралася, а вже через 4 місяці ексзакохані розʼїхалися та несподівано вирішили розірвати шлюб.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сам Мурат вже давно не одинокий, оскільки почав зустрічатися з блогеркою Анастасією Фоксі. Однак донедавна чоловік офіційно залишався одруженим. Новий статус Налчаджіоглу прокоментував досить неоднозначно. Колишній чоловік Лорак запевнив, що з другою дружиною він не живе з жовтня 2023 року, а усім шлюборозлучним процесом він займався самостійно. Цікаво, що у своїй публікації бізнесмен зазначив, що “не знав” свою колишню кохану, хоча до весілля вони зустрічалися декілька років.

День, нарешті, закінчився. Процес почався в жовтні. Зазвичай я не люблю обговорювати або робити сторіс про особисті проблеми. Я офіційно розлучений із людиною, з якою не живу з жовтня за нашою обопільною згодою. Вона не брала участі у процесі розлучення, я навіть не знав її. Тому прошу всіх перестати писати дивні коментарі, які намагаються нас зачепити
— повідомив Мурат Налчаджіоглу.
Мурат Налчаджіоглу розлучився з другою дружиною
Фото: instagram.com/muratnalca
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше нова дівчина Мурата Налчаджіоглу зізналася, чим заробляє на життя . Виявилося, Анастасія Фоксі не знає, як це працювати на постійній основі…