Застав зненацька: фехтувальниця Ольга Харлан розповіла, чому не одразу погодилася на пропозицію бойфренда вийти за нього заміж

Знаменитості
610

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: olgakharlan / Instagram

Шаблістка не відразу відповіла "так"

Найтитулованіша українська спортсменка, знаменита фехтувальниця Ольга Харлан, яка повідомила, що виходить заміж за коханого-італійця Луїджі Самеле, розповіла як її майбутній обранець зробив їй пропозицію. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Луїджі запропонував їй вийти за нього заміж 3 вересня. Сталося це напередодні її 34-річчя, яке Харлан відсвяткувала 4 вересня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Спортсменка також додала, що одна з перехожих зняла цей момент на камеру. Отож, Оля розповіла, що коханий сховав обручку в її сумку. Він весь вечір він носив її з собою.

Відтак, Ольга щиро подякувала підписникам за привітання. Знаменита шаблістка наголосила, що ця подія стала максимально очікуваною для багатьох підписників.

Найпопулярніший коментар: "Нарешті". Усьому свій час і свій момент,
- відреагувала вона.
Скриншот

Окрім того, Харлан додала, що в ту секунду, коли Луїджі їй освідчився, вона була настільки рада, що просто забула відповісти ствердно.

Він нагадав мені, що щось треба відповісти,
- резюмувала фехтувальниця.
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Ольга Харлан зізналася, що отримувала пропозицію змінити українське громадянство на російське. Таку пропозицію вона отримала після успіху на Олімпіаді - 2012.