Євген Кот підхопив COVID: танцівник опинився у суворій ізоляції, аби захистити новонароджену донечку

Знаменитості

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Євген Кот. Фото: instagram.com/kot_jenya

Танцівник змушений тримати дистанцію від рідних, щоб не наражати на небезпеку свою дружину Наталю та двомісячну доньку Лелю

Український хореограф Женя Кот, який нещодавно вперше став батьком, зіткнувся з серйозними проблемами зі здоров'ям. Танцівник зізнався, що зараз дотримується суворої ізоляції у власному домі, щоб не наражати на небезпеку свою дружину Наталю та новонароджену донечку Лелю, якій нещодавно виповнилося лише два місяці. Кот постійно носить маску, намагаючись убезпечити близьких від можливого зараження.

На своїй сторінці в Instagram він повідомив, що раптово відчув погіршення самопочуття. Спочатку з’явилося подразнення в горлі та сильна слабкість, через що йому довелося зробити тест на COVID-19, результат якого виявився позитивним.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Попри складну ситуацію, Женя залишається оптимістом. А своїх підписників артист закликає ретельно слідкувати за здоров’ям.

Як воно неприкольно, як воно ламає. Просто жесть якась. Зробив тільки що тест на ковід, а він позитивний. Коротше, у мене тепер ковід. Це зрозуміло, бо було дуже багато людей на ефірі Нацвідбору "Дитячого Євробачення" і були хворі і я бачив їх. Що ж, будемо лікуватися,
— зазначив хореограф.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше дружина Євгена Кота розповіла, чому народжувала неприроднім шляхом. Наталія зізналася, що напередодні пологів їй радив лікар.