Чотириразова чемпіонка світу з пол денсу та дружина Жені Кота: 10 цікавих фактів про Наталю Татаринцеву

Знаменитості
1 336
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Якщо ви захоплюєтеся танцями, то напевно хоча б раз чули про Наталю Татаринцеву. Ця тендітна і гарна дівчина — не тільки дружина відомого хореографа Жені Кота, а й талановита танцівниця, чемпіонка світу та України. У нашому матеріалі зібрані цікаві факти з біографії та особистого життя Наталі. Читайте!

10 цікавих фактів із біографії Наталі Татаринцевої

Чотириразова чемпіонка світу з пол денсу та дружина Жені Кота: 10 цікавих фактів про Наталю Татаринцеву - фото №1

Наталя Татаринцева народилася 15 серпня 1990 року в Дніпропетровську (тепер — Дніпро). Їй 33 роки. За знаком Зодіаку Наташа Лев.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Татаринцева з дитинства займалася спортом. У 4 роки вона пішла на художню гімнастику, а у 2003 році вступила до спортивної школи-інтернату Дерюгіних і переїхала до Києва.

У 2006 році Наталя отримала серйозну травму. Через це їй довелося піти з професійного спорту. Проте за свою трирічну кар'єру в художній гімнастиці Татаринцева двічі стала майстром спорту, а також семиразовою чемпіонкою України, Європи та світу з гімнастики.

Чотириразова чемпіонка світу з пол денсу та дружина Жені Кота: 10 цікавих фактів про Наталю Татаринцеву - фото №2
Чотириразова чемпіонка світу з пол денсу та дружина Жені Кота: 10 цікавих фактів про Наталю Татаринцеву - фото №3
Чотириразова чемпіонка світу з пол денсу та дружина Жені Кота: 10 цікавих фактів про Наталю Татаринцеву - фото №4

За освітою Наталя Татаринцева — соціолог. Вона навчалася у Дніпровському національному університеті імені Олеся Гончара.

На щастя, після травми спортивне життя Наталі не закінчилося. У 2010 році вона знову повернулася до цієї галузі, але вже почала займатися танцями на пілоні. Вона чотири рази ставала чемпіонкою світу з пол-денсу, а ще освоїла професію тренера.

Чотириразова чемпіонка світу з пол денсу та дружина Жені Кота: 10 цікавих фактів про Наталю Татаринцеву - фото №5
Чотириразова чемпіонка світу з пол денсу та дружина Жені Кота: 10 цікавих фактів про Наталю Татаринцеву - фото №6

Наталя Татаринцева була ведучою проєкту "Танці. World of Dance". Також дівчина двічі брала участь у шоу "Україна має талант" — у 2015 та 2021 роках.

Захоплюється Наталя Татаринцева не лише танцями, а й красою. Кілька років тому вона відкрила свій магазин косметики Tahiti bio Natura і почала продавати натуральні продукти для догляду за собою з Таїті. Також вона має свій бренд спортивного одягу TATAWEAR SHOP.

Наталя Татаринцева активно розвиває свій Instagram. На сторінку дівчини підписано майже 400 тисяч підписників. У своєму профілі вона ділиться не лише красивими фото, а й корисними відео, де показує різноманітні вправи для того, щоб зробити тіло здоровішим та красивішим.

Чотириразова чемпіонка світу з пол денсу та дружина Жені Кота: 10 цікавих фактів про Наталю Татаринцеву - фото №7
Чотириразова чемпіонка світу з пол денсу та дружина Жені Кота: 10 цікавих фактів про Наталю Татаринцеву - фото №8

Особисте життя спортсменки — тема популярна. Наталя Татаринцева вже 6 років одружена з Євгеном Котом — відомим українським танцюристом і хореографом, якого багато хто знає завдяки шоу "Танці з зірками". Разом закохані створили чимало проєктів — свою академію танців та шоу. Однак цікаво, що на просторах мережі "гуляє" інформація про те, що Женя Кот — не перший чоловік Татаринцевої. У молодості вона вже була в шлюбі та розлучилася, проте про цей досвід воліє не розповідати.

У Наталі Татаринцевої дуже красива і струнка фігура. Це не дивно, адже дівчина активно займається спортом та танцями. Багатьох шанувальників цікавить, який зріст і вага у зірки, однак інформації про це ніде немає.

Чотириразова чемпіонка світу з пол денсу та дружина Жені Кота: 10 цікавих фактів про Наталю Татаринцеву - фото №11
Чотириразова чемпіонка світу з пол денсу та дружина Жені Кота: 10 цікавих фактів про Наталю Татаринцеву - фото №12
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть 12 цікавих фактів про Катерину Кузнєцову. Ця актриса грала у російських серіалах, але пишається бути українкою.