Андрій Шевченко відсвяткував 48-річчя у США та показав старшого сина, який схожий на нього, як дві краплі води (ФОТО)

Знаменитості
3 206

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Андрій Шевченко з дружиною та сином Джорданом. Фото: instagram.com/andriyshevchenko

Андрій Шевченко та його дружина Крістен Пазік навістили сина у Коннектикуті

Легендарний український футболіст Андрій Шевченко, який заспівав зі Святославом Вакарчуком, нещодавно поділився кадрами з родинної зустрічі в Сполучених Штатах. Разом із дружиною Крістен Пазік спортсмен навідався до свого старшого сина Джордана, який навчається в одному з найпрестижніших університетів — Єльському, що знаходиться у штаті Коннектикут.

Андрій Шевченко святкував своє 48-річчя 29 вересня, провівши цей важливий день у колі рідних. Фотографії із цього дня Андрій опублікував у своєму Instagram, де підписники мали змогу побачити, як виріс його старший син, який дуже схожий на батька.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Андрій Шевченко з дружиною та сином Джорданом. Фото: instagram.com/andriyshevchenko

Родина влаштувала прогулянку мальовничим містом, насолоджуючись спільним часом. Зірковий футболіст не лише присвятив час родині, а й разом із сином взяв участь у благодійній акції на підтримку України, демонструючи свою відданість рідній країні.

Дякую усім за ваші привітання. Вони зробили цей день особливішим. Було чудово провести час у США, відвідуючи нашого сина Джордана. Завжди з думками про нашу рідну країну,
— підписав родинні кадри Андрій Шевченко.
Андрій Шевченко з сином Джорданом. Фото: instagram.com/andriyshevchenko
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно за кордоном засвітився ще один відомий українець. Анатолій Анатоліч розповів, як йому вдалося перетнути кордон під час війни.