Син Андрія Шевченка офіційно стане українцем: 17-річний Крістіан подав документи на громадянство

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Син відомого українського футболіста Андрія Шевченка, дім якого неодноразово постраждав від російських обстрілів , подав документи на українське громадянство. Принаймні, про це свідчать деякі ЗМІ. Що про це відомо – розповідаємо усі деталі на ХОЧУ.ua!

17-річний Крістіан Шевченко народився у Лондоні та пішов стопами відомого батька, ставши футболістом. Свою карʼєру він почав в Академії "Челсі", а з літа 2023 року є форвардом юнацької команди "Уотфорд", отримавши контракт на два роки. Однак віднедавна син Андрія Шевченка вирішив бути більше повʼязаним з Україною, тому почав процес отримання громадянства.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як повідомляє видання Sport.ua, Крістіан вже подав усі необхідні документи. Сам хлопець та його батько поки не коментують таке рішення, але, журналісти припускають, що можливо, син екстренера італійської футбольної команди "Дженоа" та національної збірної України теж хоче у майбутньому грати за рідну країну батька.

Син Андрія Шевченко офіційно стане українцем: 17-річний Крістіан подав документи на громадянство - фото №1
Фото: instagram.com/kristianms7
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше фтболіст Олександр Зінченко замилував Мережу зворушливим відео з дворічною донькою. Шанувальники на трибунах побачили, як футболіст грає зі своєю дочкою та зафільмували цей зворушливий момент.