Здійснила давню мрію і має всі шанси забрати з собою корону: 80-річна модель з Кореї пробилася у фінал конкурсу краси "Міс Всесвіт" (ФОТО)

Знаменитості
1 118

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Чой Сун Хва. Фото: instagram.com/soonhwa01

Модель прагне надихнути інших жінок показувати світові свою вроду

Цієї осені у Мексиці відбудеться конкурс краси “Міс Всесвіт”, на якому представляти Україну буде Аліна Пономаренко. Що цікаво, боротися за корону їй, можливо, доведеться з 80-річною жителькою Південної Кореї. 

Так, свою модельну кар’єру Чой Сун Хва розпочала у 72 роки. На це її підштовхнули фінансові труднощі, з якими вона зіштовхнулась після виходу на пенсію. У пошуках додаткового доходу Чой Сун Хва почала працювати у лікарні - саме там її красу відмітила одна з пацієнток та порадила спробувати себе у цій ніші. Про це пише Odditycentral.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Спочатку жінці це здалося нісенітницею, але разом з тим їй згадалася давня мрія стати моделлю, носити красивий одяг та робити фотосесії. Тож Чой Сун Хва вирішила спробувати.

Пройшовши навчання у модельній школі, згодом вона підписала контракт з корейською агенцією. Вже за два роки Чой Сун Хва відвідала Тиждень моди у Сеулі, а у 2024 році вирішила спробувати свої сили й на “Міс Всесвіт”.

Зазначимо, що наразі 80-річна модель пробилась у фінал конкурсу краси у Південній Кореї. Також вона є найстарішою моделлю в історії своєї країни.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми показували найгарячіші образи 21-річної “Міс Всесвіт” України Аліни Пономаренко. Переходьте до цієї статті, щоб поглянути на них.