Ще та екстремалка! "Міс Всесвіт Україна 2023" Ангеліна Усанова стрибнула з мосту (ФОТО)

Новини шоубізнесу
1 117
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Ангеліна Усанова, фото
Фото: instagram.com/usanova.life/

Дивіться, чим займалась відома красуня в Непалі

Ангеліна Усанова, яка нещодавно розповіла, чому не потрапила в топ-20 на "Міс Всесвіт 2023" та що відбувається з цим конкурсом, поділилась з прихильниками своїми незвичайними хобі. Ця красну полюбляє вельми екстремальні види відпочинку. Детальніше читайте в нашому матеріалі!

Переможниця конкурсу краси Eco International-2024 Ангеліна Усанова показала, чим займається після виснажливих дефіле. Ні-ні, дівчина не ніжиться на сонечку. В неї куди цікавіші розваги.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Українська модель полюбляє активний відпочинок та вирішила поділитися з підписниками, як проводить свою відпустку в Непалі. Ангеліна Усанова вирішила стрибнути з мосту висотою понад 40 метрів… Та ще й кілька разів поспіль!

Відповідні кадри вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram. На цих фото Ангеліна Усанова показала не тільки свій стрибок, а й мальовничі краєвиди міста Покхара.

Перший раз банджі — чотири рази поспіль — 404 м загалом,
— такими словами зірка підписала кадри.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що наприкінці квітня Ангеліна Усанова перемогла у конкурсі краси Miss Eco International 2024, який проходив у столиці Єгипту, Каїрі. Вона також стала послом доброї волі ООН з екології та довкілля, аби допомагати нашій планеті.