Розбила серце Іраклі Макацарія. Куди зникла переможниця 6 сезону "Холостяк" Олена Лесик

Знаменитості

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Колишня дівчина Іраклі Макацарія. Фото: instagram.com/alona_lesik_

Дізнайтесь, як змінилося життя Олени Лесик після участі у шоу "Холостяк" та стосунків з Іраклі Макацарія

Зараз Іраклі Макацарія готується вдруге стати батьком. Однак ще у 2016 році глядачі спостерігали за його гарячими стосунками з Оленою Лесик, яка перемогла в 6 сезоні шоу "Холостяк". Де зараз ця красуня та чим вона займається? Читайте на Хочу!

Після завершення 6 сезону "Холостяк" Іраклі Макацарія та Олена Лесик продовжувала зустрічатися, але зрештою їхні дороги розійшлися. Наразі Макацарія щасливо одружений на Лізі Чічуа. А ось про Олену відому не так багато. Ми вирішили розповісти більше про те, чому ці стосунки не склалися, та чим зараз займається Лесик.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Хто така Олена Лесик

Що варто знати про Олену Лесик. Фото: instagram.com/alona_lesik_

Олена Лесик народилася 6 вересня 1995 року в Харкові. Вона закінчила Харківський національний університет, здобувши фах перекладача китайської мови. Також вона стала фіналісткою конкурсу краси "Міс Україна Всесвіт 2018". Олена почала працювати моделлю у 18 років, беручи участь у різних рекламних кампаніях і фотосесіях, включаючи фотографування у стилі "ню".

Стосунки Олени Лесик та Іраклі Макацарія

За серце Іраклі на "Холостяку" змагалися 28 дівчат, але у фіналі він обрав Олену та освідчився їй. Після шоу пара деякий час була разом — понад рік.

Іраклі Макацарія та переможниця 6 сезону "Холостяк". Фото: instagram.com/alona_lesik_

Проте на початку 2017 року Олена написала у своєму Instagram, що вони більше не разом. У своєму пості вона заявила, що прийняла рішення про розставання, зазначивши, що втомилася бути ініціаторкою у стосунках, і прагне любові та розуміння:

Ми з Іраклі більше не пара! Скажу тільки за себе. Мої почуття та вчинки були щирими в цих відносинах! Про це знали всі — і сім'я Іраклі, і мої близькі та наші друзі! Я була готова на багато чого заради цієї людини — залишити кар'єру, переїхати до Грузії… Готова була від цієї людини народити дітей, будувати з нею сім'ю. Рішення про розлучення прийняла я. І не тому, що в мене хтось є, і не тому, що в душі немає почуттів до Іраклі, я просто втомилася проявляти ініціативу в наших відносинах!
Олена Лесик кинула Іраклі Макацарія. Фото: instagram.com/alona_lesik_

Іраклі теж не став мовчати. Тоді "Холостяк" виправдався та відреагував на публікацію колишньої обраниці наступними словами:

Хоч я і не згоден з формулюванням посту Олени та тим настроєм, з яким вона описала нашу ситуацію, вважаю, що це її право та її вибір. Я хочу подякувати Олені за ті приємні моменти, що були в наших відносинах.

Де зараз Олена Лесик

Зараз Олена Лесик живе у Києві. Але переможниця 6 сезону "Холостяк" багато подорожує, попри війну в Україні.

У своєму Instagram вона часто публікує відверті фото та демонструє дорогі брендові речі. Про її особисте життя нічого не відомо.

Варто додати, що зовні Олена Лесик змінилась. Як мінімум, вона збільшила собі губи.

Цікаво, що Лесик веде свій акаунт англійською та російською мовами. Але ось про російську агресію або підтримку ЗСУ дівчина зовсім не згадує.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше переможниця "Холостяка-11" вразила шанувальників кардинальною зміною іміджу. Анна Богдан говорить, що сама себе іноді не впізнає!