Оце так фігура! Дружина Іраклі Макацарії вразила своєю худобою після нещодавніх пологів (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Обраниця колишнього героя популярного реаліті "Холостяк", відомого підприємця Іраклі Макацарія - Ліза Чічуа – з'явилася у обтислій сукні та похвалилася своєю стрункою фігурою. Подробиці - в нашому матеріалі.

Варто відзначити, що буквально пів року тому, Ліза ощасливила свого коханого та на початку червня народила йому первістка. Сина назвали Георгієм. Тепер же, 21-річна Чічуа вирішила показати, у якій формі перебуває і як минає її відновлення після пологів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Відтак, Ліза у своєму Instagram розповсюдила відео, на якому видно, як вона позує в чорній вечірній сукні. Окрім того, кохана Макацарії йшла коридором та кокетливо посміхалася в об'єктив камери.

Зауважимо, що спостережливі фоловери  не могли не звернути увагу на зразкову фігуру Лізи. Вони тепло зустріли її відео та зауважили, що Чічуа має  неабияку струнку та худорляву статуру.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як дружина Іраклі Макацарії замилувала мережу першою світлиною їхнього новонародженого сина.  Цікаво, що мама та син позували на камеру у білому одязі. До речі, дружина Макацарії виявилася забобонною, адже якщо малюка вона показала, то обличчя його вирішила прикрити смайликами.