Катерина Осадча розкрила секрети своєї стрункості: скільки важить телезірка

Зіркова краса

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Українська телеведуча Катя Осадча має великий досвід у модельній кар'єрі, тому навіть після народження трьох дітей її фігуру справедливо можна назвати ідеальною. А ось що допомагає знаменитості залишатися стрункою — подробицями ділимося на HOCHU.ua!

Катерина Осадча не приховує, що спорту в її житті не так вже й багато, тож ідеальні параметри фігури — в основному результат її раціону. Відповідаючи на запитання підписників в Instagram телеведуча зізнається, що не докладає надто багато зусиль.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Утім, журналістка зізналася, що саме допомагає їй підтримувати фігуру в такому гарному стані. За її словами, вся справа в раціоні, якого вона намагається дотримуватися вже довгі роки. Ще з часів своєї модельної кар'єри вона зрозуміла, що після 15:00 в її раціон не повинні входити хліб, солодощі та фрукти. А крім того, Катя завжди розподіляє білки та вуглеводи.

Фото: instagram.com/kosadcha

Завдяки такому простому методу Катерині Осадчій не доводиться докладати надто багато зусиль, щоб не погладшати. За словами ведучої, зараз, при зрості 180 сантиметрів, вона важить всього 65 кілограмів.

Фото: instagram.com/kosadcha
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Катерина Осадча вразила своєю природною красою. Зірка українського телебачення поділилася "чесним" селфі без макіяжу , яке зробила в ліжку.