Королівські локони: стиліст принцеси Уельської поділився секретами її зачіски (ФОТО)

Зіркова краса

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Кейт Міддлтон завжди має ідеальний вигляд. Як їй це вдається? На сторінках нашого онлайн-журналу ми завжди радо ділимося королівськими секретами. Так, раніше ми розповідали, як носити взуття на підборах , щоб ногам було хоч трішки зручно. А тепер розкриємо секрет ідеальних локонів принцеси Уельської. Беріть на замітку!

Якщо ви теж хочете мати такі ж гарні та модні локони, як у Кейт Міддлтон, тоді прислухайтесь до порад Вана Кларка. Він є стилістом принцеси Уельської, а також керує своїм однойменним салоном у лондонському районі Мерілебон понад 35 років. Про це пише РБК-Україна.

Улюблені локони Кейт Міддлтон

Принцесу Уельську можна не часто помітити з рівним волоссям. Найчастіше вона з’являється на публіці з накрученими локонами. Така зачіска надає образу вишуканості та нарядності.

За словами Вана Кларка, секрет цих локонів дуже простий: “Вам потрібно використовувати великі щипці з дудками, плойку або ще краще використовувати версію накручування без нагрівання, намотуючи волосся на м’які губчасті валики або навіть на пояс для махрового халата - це техніка, яку ви часто бачите в TikTok. Насправді її дуже легко зробити. По суті, це повторює стару ідею загортання волосся в ганчір’я, але це працює й зараз”.

Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

Чубчик як у принцеси

Щоб чубчик мав об’єм та акуратно спадав на лице, його важливо правильно укладати. “Я використовую фен і круглу щітку. Тільки будьте обережні вдома, щоб не набрати занадто багато локонів. Вигляд принцеси Уельської витончений - чубчик має виглядати так, ніби впав природним чином” , - каже стиліст.

Фото: Getty Images

“Стрибаюча” зачіска

Багато хто помітив, що волосся принцеси ніби як “стрибає”. За словами стиліста, це практичний стиль: “Це чудовий варіант для мами, яка має довге волосся, яка веде напружене життя та не має часу - це трохи вишукано”.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали про білизняні лайфхаки від Кейт Міддлтон. Завдяки ним можна приховати шлейки та шви спідньої білизни .

Фото: Getty Images