Ексбойфренди Кейт Міддлтон: 3 історії кохання до її зустрічі з принцом (ФОТО)

Знаменитості
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Нещодавно ми ділилися з вами амурними історіями принца Вільяма . Тож було б нечесно не поглянути й на попередні романи його дружини Кейт Міддлтон. Відразу скажемо, що вона смиренниця не лише з вигляду…

Якщо про Вільяма відомо, що принц зустрічався з сімома дівчатами до свого одруження, то про романи Кейт журналістам вдалося дізнатися дуже мало. Це й не дивно, враховуючи, скільки часу вона присвячувала навчанню та спорту, а потім ще й 10 років чекала на освідчення від того, хто не міг визначитися, кому належить його серце. Втім, романи все ж були й ми разом з ТСН зараз про них вам розповімо.

Гаррі Блейклок

Старший від Кейт на рік, Гаррі Блейклок був талановитим гравцем в крикет і красунчиком, за яким бігали всі дівчата. Та попри те, що Кейт і не була красунею у коледжі Марльборо, саме з нею він закрутив роман. Їхні стосунки тривали цілий рік і закінчились… весіллям! Ні, не з Кейт, а з її найкращою подругою. Так, перше кохання розбило дівчині серце.

Фото: afamily.vn
Фото: afamily.vn
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Віллем Маркс

Вони також познайомилися під час навчання Кейт в коледжі. Їх роман так само швидко закінчився, як і розвивався. Чому пара розійшлася - невідомо. І навіть великі гонорари, які пропонували Віллему журналісти напередодні весілля Кейт та Вільяма, не допомогли виманити з нього цікаві подробиці їхніх стосунків. Справжній джентльмен!

Фото: mirror.co.uk
Фото: mirror.co.uk

Руперт Фінч

Кейт щойно вступила до Сент-Ендрюського університету у 2001 році, а Руперт навчався на останньому курсі юридичного факультету. Їхній роман тривав трохи більше року і достеменно невідомо, чому вони розійшлися. Можливо, хлопець просто закінчив університет, а Кейт зацікавилася принцом Вільямом.

Фото: harpersbazaar.com.au
Фото: harpersbazaar.com.au
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, яку головну помилку принцеси Діани повторює Кейт Міддлтон . Виявляється, це дратує короля Чарльза III.

Фото: Getty Images