"Максимальна моя вага була 70 кг": Надія Матвєєва зізналася, як харчується та що допомагає їй тримати себе у формі

Зіркова краса
2 468

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Nadezhda Matveeva / Facebook

Ведуча надає великого значення своїй зовнішності та тілу

Популярна українська телеведуча Надія Матвєєва, яка попри розбитий лоб продовжили зйомки свого проєкту дала зрозуміти, що надає багато часу своєму здоров'ю та дуже стежить за фігурою. Жінка повідала секрет її стрункості. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, у своєму інтерв'ю виданню ГОРДОН Надія Матвєєва заявила, що займається спортом навіть у пекельну спеку. Вона розсекретила кілька варіантів навантажень, які використовує задля того, аби підтримувати себе в тонусі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варто зазначити, що окрім вправ Надія окреслила увагу на комплексному підході. Ведуча сюди додає і здорове харчування. До речі, вона не обмежує себе у вживанні солодкого, однак знає свою міру.

Я спортом займаюся навіть у спеку. Звичайно, це не кардіотренування, на витривалість. Ходьба у тіні, розтяжка – ідеальний варіант. Ці нехитрі вправи допомагають достатньо навантажити м'язи й не нашкодити серцево-судинній системі. Сама такий підхід практикую і рекомендую. А тіло і розум за таку активність подякують. Максимальна моя вага була у студентські роки – 70 кг. Зараз я дотримуюся стабільної ваги й дозволяю собі відхилення від неї плюс-мінус 3 кг. Якщо бачу на вагах щось не те, одразу ж регулюю раціон – більше зелені й білків, тримаю водний баланс і додаю більше спорту. Я будую свій раціон так, щоб їжа смакувала по-різному щодня. І солодке, і гірке, і кисленьке, і солоне люблю. Саме різноманіття допомагає не впадати в крайнощі. Воно допомагає наситити організм потрібними елементами й не зациклюватися на продуктах, що можуть вплинути згубно на вагу,
- зізналася ведуча.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Надія Матвєєва розповіла, що опанувала нову професію. Тепер відома телеведуча - коуч за міжнародними стандартами.