Надія Матвєєва розповіла, що опанувала нову професію: "Тішуся, що я приклад для тих, хто в дорослому віці"

Новини шоубізнесу
5 431
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Надія Матвєєва, фото
Фото: instagram.com/nadezhda_matveeva_nadya/

Тепер відома телеведуча — коуч за міжнародними стандартами

Відома українська телеведуча Надія Матвєєва, яка торік серйозно травмувалась на зніманнях шоу, вирішила змінити професію. Детальніше — в нашому матеріалі на Хочу!

Змінювати роботу чи навчатися чогось з нуля завжди лячно. Однак саморозвиток під час війни — це про віру в майбутнє. Тому ми хочемо вивчати англійську, розвивати професійні навички та пробуємо себе в нових видах спорту. Однією з зірок українського шоубізнесу, яка теж тяжіє до нових знань, є ведуча Надія Матвєєва.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За час великої війни Матвєєва опанувала професію коуча за міжнародними стандартами. А зараз проходить навчання на практичного психолога! За лаштунками шоу "єПитання" яке Новий канал показує щопонеділка о 20:00, Надія розповіла про це детальніше. А ще поділилася улюбленими книгами з психології.

Маючи великий досвід комунікації з людьми, хист підтримувати та надихати, я прагну розвивати ці здібності. Ба більше, потреба в допоміжних спеціалістах в Україні лише зростає. Як коуч за міжнародними стандартами я створюю простір довіри для своїх клієнтів, аби вони усвідомили власні бажання, змінили звичні стратегії мислення й досягнули бажаного результату. Вирішила, що мені потрібен психологічний фах для більш глибокого розуміння особистості та можливостей її розвитку,
— поділилась Надія.

Зірка телебачення зазначила, що з дитинства полюбляє навчатися. Тому й зараз отримує задоволення від цього процесу:

До того ж зʼявляється впевненість, що завдяки цьому буду корисна людям. Тішуся, що я приклад для тих, хто в дорослому віці хоче розвиватися у нових напрямках. І, скажу по секрету, що найскладніше в навчанні, тим паче онлайн, бути послідовно дисциплінованою та не відкладати "на потім". Тож навчання — це ще й хороше тренування усвідомленості та відповідальності! Також ділюся улюбленими книгами з психології, які варто прочитати кожному. Мій ТОП-3 — "Атомні звички" Джеймса Кліра, "Сила моменту Тепер" Екгарта Толле та "Емоційний інтелект" Деніеля Ґоулмана. 
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Крім Надії Матвєєвої нову професію вирішила освоїти також Наталія Могилевська. Тепер вона письменниця, яка планує видати свою першу книгу для дітей.