Реінкарнація “Шансу”: стало відоме ім’я ведучого нового шоу (ФОТО)

Новини ТВ-шоу
2 032

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Фото: instagram.com/tallertv

Це вже не перша співпраця відомого блогера та “Нового каналу”

Раніше ми писали, хто став новим героєм “Холостяка” та заради чого він пішов на проєкт. Тепер стало відомо, хто став ведучим нового шоу на “Новому каналі”. Більше - далі у статті.

“Новий канал” оголосив ім’я ведучого талант-шоу “Неймовірні дуети”, яке телеглядачі побачать вже цієї осені. Ним став інфлюєнсер та продюсер Євген Таллер.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У цьому музичному проєкті молоді виконавці зможуть заспівати дуетом з кумиром на великій сцені. У кожному випуску шоу новий зірковий коуч (серед них - Kola та MONATIK) відбиратиме двох талановитих та харизматичних вокалістів з тисяч охочих. І так, якщо вам здається, що це схоже на проєкт “Шанс”, то вам не здається.

Щодо Євгена Таллера, то з “Новим каналом” його пов’язує більш ніж 10-річна історія. Перша посада, яку він зайняв на телеканалі - гостьовий редактор програми “Зірки під гіпнозом”. Згодом він спробував себе у ролі сценариста проєкту “Хто проти блондинок?”. Після цього їхні стежки трохи розійшлися.

Відверто кажучи, якби це був не “Новий”, то з великою долею ймовірності я б не погодився. До того ж “Неймовірні дуети” - дуже цікавий формат. Більшість з нас виросли на проєктах, у яких молоді артисти проявляли себе. Вірю, що “Неймовірні дуети” зможе подарувати нам нові імена на українській музичній сцені,
- зазначив Таллер.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше відомий комік висловився про фіаско “Кварталу 95”. Більше про це пишемо у цьому нашому матеріалі.