Оля Полякова їде кулінарити до військових: співачка анонсувала нове шоу "Польова кухня"

Новини ТВ-шоу
5 389
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Оля Полякова, фото
Фото: instagram.com/polyakovamusic/

Участь у зніманнях можуть взяти воїни з різних частин та підрозділів ЗСУ у межах дозволу від їхнього військового керівництва

Оля Полякова, яка нещодавно потрапила в епіцентр скандалу через ймовірний роман з Владом Міцкевичем , здивувала шанувальників неочікуваними новинами. Співачка анонсувала нове шоу, у якому вона буде готувати разом з військовими.

Полякова часто радує свою мільйонну армію підписників у соціальних мережах апетитними рецептами та корисними лайфаками. Після виходу одного з таких кулінарних відео, їй написали українські воїни з проханням надіслати їм щось смачненьке. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Саме тоді у співачки з'явилася ідея заохотити українських захисників до нового YouTube-проєкту під назвою "Польова кухня". У шоу військові зможуть не лише насолодитися чудовими стравами, а ще й приготував щось власноруч, відпочити та зняти напругу після важкої служби. 

У цьому проєкті я хочу показати, що артисти можуть розважати не лише співом, а й умінням готувати смачні страви. А я зі свого боку готова порадувати власними кулінарними шедеврами, провести час весело та цікаво,
розповідає Полякова на своїй сторінці в Інстаграм. 

"Польова кухня" покликана познайомити глядачів із талановитими кухарями, які зараз перебувають у війську, відкрити нові обличчя та смаки, які створять неповторну атмосферу в щоденному житті. Шоу сприятиме розвитку гостинності та взаєморозуміння між воїнами ЗСУ та цивільними, які чекають на них вдома. А головне, продемонструє, що навіть в умовах війни українці можуть дивувати світ смаком та гарним настроєм.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що днями Оля Полякова показала своє тренування на природі. Дізнайтеся, які вправи робила зірка, щоб і надалі мати розкішну фігуру.