Культове шоу "Хто хоче стати мільйонером?" повертається!

Новини ТВ-шоу

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Культове шоу "Хто хоче стати мільйонером?" знову виходитиме на українському ТБ. Фото: пресслужба ICTV2

Телеканал ICTV2 анонсував старт нового сезону та оголосив кастинг

Вже цієї осені телеканал ICTV2 подарує глядачам 10 нових серій легендарного квіз-шоу “Хто хоче стати мільйонером?”, а разом з тим — можливість виграти мільйон! Що про це відомо та як взяти участь у шоу — дізнавайтеся далі на HOCHU.ua!

Легендарний формат, адаптований у більш як 130 країнах світу, полюбився й українцям. Перший сезон на телеканалі ICTV вийшов ще у 2021 році. Тоді квіз, адаптований командою мовника, зібрав перед телеекранами понад 10 млн глядачів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На жаль, підготовку до другого сезону перервало повномасштабне вторгнення. Але нарешті настав час для повернення легенди та можливості відсвяткувати інтелектуальні таланти українців. Адже, як зазначають продюсери шоу, “Хто хоче стати мільйонером” – це не тільки шанс виграти мільйон, але й унікальна можливість показати, що в Україні живуть дуже розумні, всебічно розвинені та кмітливі люди – абсолютно різного віку, професій та соціального стану 😉✨

Редактори ретельно готують запитання, засновані на цікавих фактах із широкого кола загальних знань. Тож для глядачів шоу “Хто хоче стати мільйонером” – це не тільки розвага з азартом спостерігати за тим, хто ж забере додому мільйони, а й можливість розширити свої знання, та позмагатися у швидкості та влучності відповіді з гравцями у студії або членами власної родини.

Ми пишаємося можливістю долучитися до історії шоу і вже вдруге стати командою, яка раз на тиждень збиратиме перед телеекранами українців, буквально цілими родинами. Ми бачили, як 1 сезон свого часу вже зайняв почесне місце серед лідерів телеперегляду, тож розраховуємо, що і цього року наші глядачі не змагатимуться за пульт, а весело проводитимуть час разом за переглядом обʼєднуючого шоу на кнопці ICTV2. Адже, як на мене, найцінніший елемент гри “Хто хоче стати мільйонером” — у її інтерактивності. Гравці у студії отримують шанс виграти мільйон. Глядачі вдома – відповідаючи на запитання паралельно з ефіром, перевірити хто в родині найрозумніший, найшвидший чи має найсильнішу інтуїцію. А щоб глядачам було ще цікавіше – ми готуємо для них декілька інтерактивних сюрпризів. Це буде по справжньому обʼєднуючий сезон,
- говорить Тетяна Гребенік, шоуранерка проєкту “Хто хоче стати мільйонером?”.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Канал поважає та зберігає канонічну атмосферу ультравідомого шоу “Хто хоче стати мільйонером”, в яку незмінно закохані глядачі з усього світу. Водночас новий сезон стане особливим для України, з погляду його місії: рухаючись в ногу з українським суспільством, яке у часи війни проявило себе у нових якостях, збираючи мільйони на благодійні цілі, продюсери шоу прагнуть наповнити новий сезон важливими сенсами. Саме тому гравців обиратимуть в першу чергу за інтелектуальними критеріями, але важливим елементом кастингу буде також формулювання мотивації виграти мільйон.

Головна інтрига цього року – скільки мільйонерів принесе Україні 2 сезон шоу “Хто хоче стати мільйонером?”. Нагадаємо, що в першому сезоні дійти до запитання на мільйон зміг лише один гравець – Олег Мороз із Сумщини. Проте мовник підкреслює: мільйонерами мають шанс стати буквально усі відібрані гравці, які зможуть дати відповідь на 15 запитань ігрового компʼютера. Тож, можливо, у 2 сезоні ми побачимо більше хеппі-ендів 🤍

До слова, зараз триває кастинг для участі в проєкті “Хто хоче стати мільйонером?” на ICTV2. Щоб потрапити на гру та отримати можливість виграти грошовий приз, майбутні кандидати мають заповнити анкету за цим посиланням.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, на що витратила свій виграш Валерія Матрохіна — переможниця 12 сезону “МастерШеф”. Нагадаємо, що дівчина виграла 300 тис. грн і мріяла відкрити власний ресторан. Чи здійснилися її плани — дізнавайтеся разом із HOCHU.ua!