Справжня несподіванка! Хто переміг у 12 сезоні "МастерШеф"?

Мастер Шеф
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

У суботу, 30 грудня, відбувся завершальний етап кулінарного шоу "МастерШеф-12", де назвали ім'я переможця. Як пройшов 18 випуск шоу та хто переміг в цьому неймовірному змаганні? Розповідаємо в нашому матеріалі!

Згідно з правилами проєкт, обидва фіналісти — Валерія Матрохіна та Ольга Рябенко — мали завдання приготувати три страви, об'єднані єдиною концепцією. Учасникам було надано три години для створення закуски, основної страви та десерту.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Важливо відзначити, що обидві фіналістки вразили суддів своїми майстерно приготованими стравами. Володимир Ярославський, Ектор Хіменес-Браво та Ольга Мартиновська були вражені кулінарним мистецтвом учасниць. Однак перемогти мала лише одна дівчина.

Отже, в 12 сезоні "МастерШеф" перемогу здобула Валерія Матрохіна. Цікаво, що сама переможниця була вражена результатом, визнаючи, що це для неї було абсолютно несподівано.

Справжня несподіванка! Хто переміг у 12 сезоні "МастерШеф"? - фото №1

Я не вірила взагалі. Для мене "МастерШеф" — це школа життя, випробування, шанс, можливість, плацдарм, розгін, який я набрала і готова з цього трампліну злетіти та летіти далі,

— розповіла переможниця "МастерШеф-12".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про те, що Дизель шоу  "пробили дно" , висміявши українців, які опинилися в окупації. Телепроєкт вже закенсилили у соцмережах.