Ці продукти псують котлети: подумайте двічі, перш ніж додавати їх у фарш

Кулінарні підказки

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Секрети смачних котлет. Фото: УНІАН

Ці інгредієнти можуть негативно вплинути на смак котлет

Маленькі деталі мають суттєвий вплив на смак страв. Ми розповідали, що покласти замість хліба, щоб котлети були особливо соковитими. Тепер ділимось переліком продуктів, які здатні зіпсувати цю страву, тому варто додавати їх з обережністю.

Вони можуть негативно вплинути на смак котлет, або ж зробити їх менш соковитими та ніжними. “Хочу” ділиться переліком.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Які продукти можуть зіпсувати смак котлет?

  • Хліб - хоча його часто додають у фарш для соковитості, надмірна кількість може зробити котлети сухими. Крім того, хліб може змінити смак м'яса. Як варіант, замінити його на манку або терту картоплю.

  • Молоко може зробити котлети “важчими” та не такими смачними. Воно також може призвести до того, що під час смаження котлети будуть розвалюватись.

  • Часник - чудовий компонент для котлет, однак додавати його слід з обережністю. Він має дуже сильний аромат, який може перебити смак м'яса. 

  • Соду часто використовують для того, щоб котлети були більш пишними. Однак, її надмірна кількість може надати котлетам неприємного присмаку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Не додавайте занадто багато додаткових інгредієнтів, експериментуйте - і ви точно знайдете пропорції, з якими ваша страва буде ідеальною. Також ми розповідали, у яку воду не можна кидати пельмені.