Демі Ловато — 32 роки. Цікаві факти про зірку: від успішної кар'єри в Disney до проблем з наркотиками

Знаменитості
1 166

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Демі Ловато відзначає день народження. Фото: instagram.com/ddlovato/

Розповідаємо про життя Демі Ловато між сценою, боротьбою із залежностями та особистими трансформаціями

Демі Ловато — відома американська акторка, співачка та авторка пісень, яка здобула світову популярність завдяки своїм ролям у телесеріалах Disney Channel, а також успішній музичній кар'єрі. В честь дня народження зірки ми зібрали цікаві факти з її біографії та особистого життя. Читайте!

9 цікавих фактів з біографії Демі Ловато

Цікаві факти про зірку Демі Ловато. Фото: instagram.com/ddlovato/

Повне ім'я зірки — Деметрія Девонн Ловато. А Демі Ловато — це скорочене ім’я та за сумісництвом її псевдонім.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Демі Ловато народилася 20 серпня 1992 року в місті Альбукерке, штат Нью-Мексико, США. Вік — 32 роки. Знак Зодіаку — Лев. Зріст — 161 см, а вага орієнтовно близько 55-60 кг.

Батьки Демі Ловато досить впізнавані особистості. Її мати — Діана Де Ла Гарза, колишня чирлідерка команди Dallas Cowboys і кантрі-співачка. Батько, Патрік Мартін Ловато, мав мексиканське коріння і працював музикантом та інженером.

Мама Демі Ловато. Фото: instagram.com/ddlovato/

Демі Ловато з дитинства хотіла бути зіркою, тож свою кар'єру почала досить рано, знявшись в дитячому телесеріалі "Барні та друзі". Популярність зірці принесла робота з Disney, а саме ролі в таких проєктах, як "Camp Rock: Музичні канікули", "У Сонні є шанс", "Програма захисту принцес" та "Рок Табір 2: Фінальна битва".

Зірка Disney Демі Ловато. Фото: Getty Images

Крім кіно, Демі Ловато завжди цікавила музика. У 2008 році вона випустила свій дебютний альбом "Don't Forget", який швидко став успішним. Зараз за плечима зірки 8 платівок, пісні з яких ви точно хоча б раз чули.

Проблеми з залежністю — не найщасливіший період життя Демі Ловато. Через швидкий успіх та внутрішні переживання зірка почала зловживати наркотиками та алкоголем. У 2018 Ловато потрапила до лікарні через передозування, а у 2021 році знаменитість потрапила на реабілітацію через наркоманію, розлади харчової поведінки та психічні проблеми.

Життя Демі Ловато — від дитячих серіалів до передозування. Фото: instagram.com/ddlovato/

Особисте життя Демі Ловато — теж доволі цікава тема. В підлітковому віці зірка зустрічалась зі старшим братом Майлі Сайрус та гітаристом Metro Station Трейсом. Також вона була в стосунках Джо Джонасом. У 2020 році вона була заручена з Максом Еріхом, але пара розійшлася через кілька місяців після заручин. Зараз Демі Ловато знову заручена з Джорданом Лютесом — канадським музикантом.

Особисте життя акторки і співачки Демі Ловато. Фото: Getty Images
Демі Ловато вдруге заручена. Фото: instagram.com/ddlovato/
Демі Ловато зі своїм нареченим. Фото: instagram.com/ddlovato/

До речі, у 2021 році Демі Ловато зробила камінг-аут та оголосила себе небінарною персоною. Вона використовує займенники вони/їх (they/them).

Хобі та інтереси зірки крутяться довкола її діяльності — це музика та гра на різних музичних інструментах. Демі активно займається благодійністю, а ще займається йогою та медитацією.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали цікаві факти про зірку Marvel — Кріса Еванса. Виявляється, Капітан Америка обожнює тваринок.