Ексзірка Disney виходить заміж! Демі Ловато похвалилася розкішною обручкою (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярна американська співачка й акторка Демі Ловато поділилася радісною новиною. 31-річна знаменитість заручилася з обранцем, канадським музикантом Джорданом Лютесом (Jutes). Що про це відомо - розповідаємо на HOCHU.ua!

Радісною новиною Демі Ловато поділилася на своїй сторінці в Instagram , показавши романтичні кадри з коханим. А на іншому фото артистка похизувалася розкішною обручкою, яку отримала від бойфренда.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Заручини знаменитостей, як відомо, відбулися минулої неділі, 17 грудня, після року їхніх стосунків. Відомо, що Демі Ловато і Джордан Лютес познайомилися в січні 2022 року під час роботи над піснею Substance, а за пів року, в серпні, пара оголосила про свої стосунки.

Я досі не знаю, що сказати. Минула ніч була найкращою в моєму житті, і я не можу повірити, що виходжу заміж за кохання мого життя. Моє кохання, я надзвичайно рада вийти за тебе заміж. Кожен день, який я провела з тобою, був мрією, і я не можу дочекатися, щоб любити та плекати тебе вічно. До кінця нашого життя. Я люблю тебе, дитинко,

- підписала публікацію співачка.

Ексзірка Disney виходить заміж! Демі Ловато похвалилася розкішною обручкою (ФОТО) - фото №1
Фото: instagram.com/ddlovato
Ексзірка Disney виходить заміж! Демі Ловато похвалилася розкішною обручкою (ФОТО) - фото №2
Фото: instagram.com/ddlovato
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше відома українська співачка таємно вийшла заміж . KOLA зізналася, де і як познайомилася з чоловіком.

Фото: Getty Images