Додайте спецію кімнатним рослинам: вони віддячать пишним цвітінням

Сад і город

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Користь кориці для вазонів. Фото: Хочу!

Користь спецій для вазонів перевірена часом і господинями

Кімнатні рослини присутні практично у кожному будинку. Іноді вони можуть хворіти чи довгий час не цвісти, тому потрібно допомогти та простимулювати цвітіння.

Властивості спецій досить широкі та не розповсюджуються лише на їжу. Особливо корисною вважається кориця, про застосування якої на городі знають усі дачники. Як допомогти кімнатним рослинам пишно і довго цвісти, розповідає ukr.media.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Корисні властивості кориці для рослин

  • Стимулятор росту;

  • зміцнює імунітет;

  • сильний антисептик;

  • каталізатор для цвітіння.

Якщо ви хочете добитися пишного цвітіння, покращити стан рослин і захистити їх від хвороб, але уникаєте використання хімії - спробуйте залучити корицю. Ця спеція володіє багатьма корисними властивостями, які чудові підходять для кімнатних вазонів.

Корицю можна використовувати двома способами. Раз на місяць потрібно посипати пів чайної ложки на землю у горщику. Це захищає від хвороб, шкідників та має добрий вплив на ріст і здоров’я.

Також потрібно підгодувати кімнатні рослини розчином кориці. Літром води залийте 1 ст. л кориці, дайте настоятися 24 години і поливайте вазони по 1 ст.л. У зимовий час треба робити це раз на місяць, а в інші сезони - двічі на місяць.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Такий розчин є дуже потужною підгодівлею. Його можна використовувати для вирощування розсади навесні для зміцнення.