"Я не бачив серіал, книги не читав": Ліам Гемсворт вперше висловився про свою роль у п'ятому сезоні "Відьмака"

Кіно та серіали

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Getty images

Актор розповів, як довго він знімається у нашумілому проєкті

Вже минуло майже два роки як суспільство та поціновувачі кіно дізналися, що у четвертому та п'ятому сезонах культового серіалу “Відьмак” Ліам Гемсворт втілить на екрані образ Ґеральта. Проте, лише нині артист вирішив заговорити про свою роль та публічно висловитися про цей серіал.

Зокрема, австралійський актор розповів як отримав свою роль Ґеральта з Рівії. До речі, сталося це тоді, коли Генрі Кавілл покинув серіал.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як виявилося, Ліам не читав книги та не дивився проєкт, в якому грає. Проте, йому довелося у свій спосіб готуватися до цієї ролі. Отож, артист зізнався, що хоч він і не бачив телешоу та не читав книжок, але грав у відеогру “Відьмак”.

Я не бачив телешоу. І книжок я не читав. Але я грав у відеогру років десять чи щось тому. Вона й досі є однією з найкращих відеоігор усіх часів. Netflix звернувся до мене майже два роки тому і сказав, що вони хочуть, щоб я просто увійшов в це. Я був дуже схвильований, коли взявся за цього персонажа, тому що я був фанатом відеоігри. Але я сказав: дозвольте мені подивитись телешоу, поглянути на книжки та по-справжньому зануритися.
- каже артист.

Окрім того, Гемсворт привідкрив завісу та розповів про нещодавні зйомки в Уельсі. Після них знімальна група повернулася до Англії задля того, аби відзняти деякі сцени, які залишилися на студії Longcross. Також Ліам розсекретив графік зйомок четвертого сезону. Як виявилося, до завершення його фільмування лишилося три тижні.

Останні дев’ять місяців я знімався у серіалі “Відьмак”. Ми були [в Уельсі] два тижні. І перший тиждень було гарне сонце, блакитне небо. А другий тиждень був чимось схожим на сезон торнадо. У мене є ще близько трьох тижнів після цього тижня зйомок. Тож ми знімаємо вже близько восьми місяців. Ще три тижні, потім ми перервемося приблизно на чотири місяці, а потім повернемося наступного року і зніматимемо ще вісім місяців.
- резюмував актор
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як в мережі показали, яким буде новий “Відьмак” в четвертому сезоні однойменного серіалу. У серіалі відбулися зміни стосовно акторського складу.