Неймовірна новина для фанатів "Відьмака": Сапковський зізнався, що пише нову книгу про Ґеральта з Рівії. Відома дата виходу

Новини культури
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Шанувальники "Відьмака" можуть починати тішитися: легендарний Анджей Сапковський заявив, що готує нову книгу про Ґеральта з Рівії. Поки що вона не має назви, але це буде унікальний роман, зізнається автор. Більше деталей - вже у нашому матеріалі на HOCHU.ua!

Нещодавно під час Vienna Comic Con Сапковський дав інтерв’ю Beyond Pixels. Одне із запитань стосувалося майбутньої книги "Відьмак", вихід якої запланований на наступну зиму 2024/2025. У письменника, зокрема, запитали, чи буде нове його творіння продовженням саги і чи зміниться щось у Всесвіті Відьмака.

Неймовірна новина для фанатів "Відьмака": Сапковський зізнався, що пише нову книгу про Ґеральта з Рівії. Відома дата виходу книги - фото №1
Серія книг про Відьмака авторства Анджея Сапковського
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На це Анджей Сапковський відповідає так:

Ні, зараз це не мій план. Ця нова книга буде окремою, але, можливо, хто скаже...

Книга безпосередньо про Ґеральта, але я не скажу більше. Вона поза пенталогією.

Схоже, новий роман буде у тому ж стилі, що й "Сезон гроз" - восьма за рахунком книга про Відьмака і єдина, яка існує як окремий роман. Вона є каноном для інших книг, проте не розповідатиме історію, пов’язану або суміжну з основною сагою про відьмака Ґеральта.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше Сапковський зізнавався, що йому "підходить" голос Генрі Кавілла, який зіграв Відьмака у перших сезонах серіалу на Netflix. Цей серіал, нагадаємо, знятий за мотивами книг польського автора.

Повторюю, [у моїх книгах - ред.] тільки літери. Але я бачив серіал від Netflix і я б сказав, що голос Кавілла мені підходить. Отже, моє власне уявлення про голос Ґеральта – це Кавілл.

Я був більш ніж задоволений появою Генрі Кавілла в ролі Відьмака. Він справжній професіонал. Подібно до того, як Вігго Мортенсен віддав своє обличчя Арагорну [у "Володарі перснів" - ред.], так і Генрі віддав своє Ґеральту — і так буде навіки,

- заявив Анджей Сапковський у коментарі для журналу People .

Неймовірна новина для фанатів "Відьмака": Сапковський зізнався, що пише нову книгу про Ґеральта з Рівії. Відома дата виходу книги - фото №2
Генрі Кавілл у ролі Відьмака під час зйомок серіалу Netflix  
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що в новому сезоні "Відьмака" від Netflix Генрі Кавілла вже не буде. Його замінить інший знаменитий красунчик - Ліам Гемстворт. Як тепер виглядатиме улюблений серіал ще кілька місяців тому показали в Мережі.