Колекціонерам приготуватися: Анджеліна Джолі продає на Christieʼs свій вінтажний Ferrari 250 GT

Новини шоубізнесу

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Ferrari 250 GT 1958 року . Фото: Christie's

На аукціоні Christieʼs з молотка піде колекційний автомобіль Анджеліни Джолі

Багато знаменитостей обожнюють класичні, вінтажні та колекційні автомобілі та готові витрачати на певні моделі шалені гроші. Відома голлівудська акторка Анджеліна Джолі, яка є нинішнім власником вінтажного Ferrari 250 GT 1958 року випуску з кузовом Pininfarina SpA надала аукціонному дому Christieʼs його для продажу.

Вінтажне авто, яке належить зірці планується виставити на аукціоні 20 листопада. Наразі немає інформації, скільки часу Анджеліна Джолі володіла колекційною моделлю та чи їздила на ній, але повідомили, що ціна Ferrari коливатиметься від €600 тисяч до €800 тисяч, пише bloomberg.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Модель Ferrari 250 GT coupé, вперше представлена ​​на Паризькому автосалоні 1958 року, пропонує 12-циліндровий двигун потужністю 240 кінських сил із вдосконаленими карбюраторами Weber. Кузов машини створений однією з найвідоміших автодизайнерських італійських фірм Pininfarina.

Представник Christie's підтвердив у телефонній розмові, що автомобіль зберіг свій оригінальний двигун, але “ймовірно” був перефарбований у 1978 році з оригінального біло-синього кольору. Оригінальний чорний інтер'єр салону було змінено на червоний.

Автомобіль можна буде побачити 14, 16 і 20 листопада в салоні Christie's в Парижі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, які колекційні авто обожнював Ален Делон. У його гаражі можна було відшукати багато рідкісних моделей.